Tulaga lelei ma le le lelei o le alava kaponi thermoplastic ma le faʻagasologa faʻasologa

I le faʻaaogaina o le fanua atoa o meafaitino, ina ia sili atu le mauaina o oloa maualuga, o le a faʻaleleia le faʻatinoga o mea i le taimi nei.E tutusa lava le moni i le fanua o mea faʻapipiʻi fiber carbon, lea e sui ai resini thermoplastic resins thermosetting masani.O le a le lelei ma le le lelei o lenei fiva carbonplastic carbon, ma o le a le faagasologa o le faʻailoga.

Tulaga lelei ma le le lelei o le vevela carbon fibre

O lo'o i ai moni le tele o fa'atinoga lelei o le thermoplastic carbon fibre, e fa'atatau i le thermoplastic resin.O le fa'atinoga mata'ina i'inei o le fa'atinoga masani fo'i o le resini vevela ma le fa'alava kaponi tow.

O lo'o i ai le lelei tele o le fa'atinoga o le tete'e atu, o le resini thermoplastic lava ia e lelei tele le fa'atinoga o le tete'e, ma o le tos a le carbon fiber o se fa'amalosi e mafai fo'i ona maua ai se a'afiaga lelei tele.
O le mea lea, o le aotelega o a'afiaga tete'e e matua lelei.

O lo'o i ai se tulaga lelei tele e teu ai le vevela o le potu.E pei o alava carbon thermal masani, e tatau ona teuina i le maualalo o le vevela, o lea o le tele o tatou gaosi oloa fibre carbon e teuina malulu mo le teuina, ma thermoplastic carbon fibre mea e leai se manaomia tele.E leai se mea e popole ai e uiga i vailaʻau faʻamaʻi, ma e faafaigofie ai foi felauaiga.

Le faʻaogaina lelei o yew maualuga, o le tele o aso nei thermoplastic carbon fiber composite meafaitino o loʻo faʻaaogaina i le fanua o le aerospace, i le suʻega moni o oloa aerospace, e faʻaalia ai se tulaga maualuga maualuga, ona o le alava carbon i totonu I lalo o le fausaga, pe a uma le ua fusifusia resini thermoplastic, i le tulaga o ta'ei fafo, o le a le fa'alautele le ta'eta'ei totonu ma o le a le sosolo ina ia sili atu ona mautinoa le saogalemu.

O le faʻatinoga o le toe faʻaleleia o mea e mafai ona faʻaaogaina o se faʻatinoga sili ona lelei o mea faʻapipiʻi carbon fiber, lea e mafai ona faʻaogaina ai le resini vevela i totonu o oloa faʻapipiʻi carbon fibre e le o iai ni suiga faʻamaʻi.
E mafai ona faʻamafanafana ma faʻamafanafana e aʻafia ai meafaitino uma
Ioe, e mafai ona toe fausia e ala i le tipiina.

E sili atu foi le maualuga o le maualuga o le vevela, ona o le maualuga o le maualuga o le vevela o le resin thermoplastic lava ia e maualuga tele, lea e sili atu ai le maualuga o le maualuga o le vevela o le fiva carbonplastic, ma e mafai ona faʻaaogaina i le tele o alamanuia.

O le itu le lelei o le tau e taugata.E ui lava e sili atu le lelei o alava puncture thermoplastic i le faʻaleleia lelei, ona o le tau o tamatamailima resin thermoplastic e maualuga tele, o le tau o lau PEK e taugata tele, ma o le tau o le carbon fiber lava ia e maualuga tele., ona mafua ai lea ona maualuga le tau o le iunite o le thermoplastic carbon fiber composite meafaitino, faʻatasi ma le aʻafiaga o le faʻailoga, o le tau atoa o oloa o le a maualuga atu, ae sili atu le faʻatinoga.

Fausia o alava kaponi thermoplastic

O le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi carbon fiber e talitutusa lava ma a tatou mea masani faʻafefeteina carbon fiber, e mafai ona faʻafefeteina uma ia mea, aemaise lava a tatou oloa faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻasolosolo umi-fiber ma mataʻina le faʻatinoga, o lea o le faʻaogaina o le thermoplastic defiber i lenei laasaga o loʻo tumau pea. fa'amama Fa'atusa sili atu.

O lena e ala i le limu.O le limu e masani ona faʻaaogaina le tane ma le fafine, ona faʻapipiʻi ai lea o le thermoplastic carbon fiber composite material i totonu.A maeʻa ona faʻamaufaʻailogaina, e faʻavevela muamua, ona liusua lea o le resini ma tafe.A mae'a fa'amalulu, fa'ate'ele'ele ina ia maua ai le mea e mana'omia e maua mai ai le alava kaponi vevela.


Taimi meli: Me-30-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou