O le a le malosi ma le faʻatinoga o laupapa fiber carbon?Le faʻaogaina o laupapa fiber carbon masani

O le laupapa fiber carbon o se ituaiga o oloa fiber carbon.E mafai fo'i ona fa'apea o se ituaiga masani masani o oloa alava kaponi.O le tele o vaega faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina foi mai le laupapa fiber carbon.I le faʻaaogaina masani o le carbon fiber board, e toʻatele tagata o le a popole e uiga i le carbon fiber board.Pe o le malosi e mafai ona ausia manaʻoga, ona i totonu o lenei tusiga, o le a ou faʻamatalaina le anotusi o le malosi o laupapa fiber carbon ma faʻaoga masani o laupapa fiber carbon.

O le a le malosi o le ipu kaponi?

O le laupapa fiber carbon e faia i le carbon fiber composite material e ala i le faʻailoga, lea e maua ai le faʻatinoga sili ona lelei o mea faʻapipiʻi carbon.O le malosi atoa e sili atu le maualuga nai lo mea uamea.Pe a tatou talanoa e uiga i le malosi o le carbon fiber laupapa, seʻi o tatou tilotilo muamua i le carbon fiber.Le malosi o le meafaitino, ona o lenei ituaiga o mea tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia lelei meatotino o mea eseese, o le mea lea o le carbon fiber plate na faia atoa i mea faʻapipiʻi carbon fiber e maua ai foi meatotino o le carbon fiber material lava ia.

O mea masani alava carbon e aofia ai carbon fiber E T30, carbon fiber T700 ma isi mea.E tusa ai ma lo latou malosi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le malosi o le T300 e mafai ona oʻo i le 300OMPa, ma le malosi o le T70 e mafai ona oʻo atu i le 380OMP2.I faʻamatalaga moni, e le mafai ona oʻo atu i ai le malosi o le carbon fiber plates e faia i le carbon fiber, ae o loʻo maualuga pea, toetoe lava a oʻo i le malosi o le 400MPa.O lenei malosi e sili atu foi le maualuga nai lo mea uamea e pei o ipu uamea.O le mea lea, afai e fa'atulafonoina ipu u'amea fa'aleaganu'u ipu carbon fiber, o le malosi O lo'o i luga e leai se mea e popole ai.

Fa'aoga masani ipu alava carbon.

Ua fa'aoga lelei le fa'aogaina o fa'alava kaponi i le tele o vaega ona o le maualuga o le fa'atinoga.O talosaga masani e aofia ai mea nei:

1. O le ufiufi ufiufi o masini gaosi oloa ma meafaigaluega, o lona uiga, o le ipu pito i luga o loʻo faʻaaogaina i luga o meafaigaluega, e mama i le mamafa ma maualuga le malosi, e faigofie ai ona lagolago ma sili atu ona faigofie e faʻaoga, ma o le ufiufi ufiufi e sili atu le faʻafefeteina. pe a uma ona faʻaaogaina E sili atu, ma e sili atu le teteʻe o vailaʻau, ma o loʻo i ai pea le faʻatinoga sili ona lelei i siosiomaga faigata.

2. I totonu o le fanua taavale, e pei o le pulou o se taavale, carbon fibre hoods taavale foi o se ituaiga o ipu carbon fiber.O mea eseese a le carbon fiber, fa'apea fo'i fasi pepa teuteu mo totonu o le ta'avale, e aofia ai le tele o si'usi'u o ta'avale, o vaega uma ia o ipu kaponi.Ia, o se fa'aoga lelei tele lea.

3. I totonu o le alamanuia faʻamalosia, e mafai ona sili atu le sui o le carbon fiber panels i le faʻamalosia o le ie carbon fiber, faʻaleleia atili le faʻatinoga pe a uma le faʻamalosia, e pei o le faʻamalosia o le alalaupapa, faʻamalosia fale, faʻamalosia vaitaele, ma isi.

O le mea lea, o le a tatou iloa ai o le malosi o laupapa fiber carbon e maualuga tele, ma i le taimi lava e tasi, e matua malamalama foi.Ua fa'aaogaina lelei i le tele o vaega.Ma ona o lona mama, o le tele o laupapa fiber carbon e le na o se laupapa atoa., e manaʻomia le faʻaogaina o masini aʻo leʻi faʻaaogaina.O le taimi lenei e aofia ai foi machining, lea e manaʻomia ai le suʻeina o se fale gaosi laupapa fiber carbon sili ona lelei ma se gaosiga poto masani.

O matou o se gaosiga faʻapolofesa o loʻo galulue i le gaosiga o oloa carbon fiber, faʻatasi ai ma le sefulu tausaga o le poto masani i le matata o le carbon fiber, auai i le gaosiga ma le gaosiga o oloa carbon fiber, faʻatasi ai ma mea faʻapipiʻi atoatoa.
Ua maeʻa foʻi masini faʻapipiʻi, e mafai ona gaosia ituaiga eseese o oloa carbon fiber ma faʻavasegaina e tusa ai ma ata.O oloa a le carbon fiber board o lo'o gaosia o lo'o fa'atau atu fo'i i le tele o alamanuia, ma ua autasia ma vi'ia.


Taimi meli: Sep-07-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou