E tolu vaega o le fa'atatauga o tau ipu fa'alava kaponi, fa'avae mo le fa'aupuga o ipu fa'alava kaponi

O mea alava kaponi e matua maualalo le mamafa ae matua maualuga le malosi o le faatinoga.O le mea lea, pe a tulituliloaina le maualuga o le faʻatinoga ma le mama, o lenei mea e masani ona faʻaaogaina e sui ai oloa masani uʻamea.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le carbon fiber plate o se oloa na faʻaumatia ai ipu masani.E fa'afefea la ona fa'atatauina le tau o ipu kaponi?O le a taʻu atu e le matou faatonu ia te oe i lenei tusiga.

O le tau o le carbon fiber panels e masani ona fesoʻotaʻi i vaega e tolu:

1. Le tau o mea mata, o lona uiga, o mea mataʻina mo le faia o laupapa fiber carbon.O laupapa alava kabone e gaosia atoa mai le kaponi fibre prepregs.Ole tele ole carbon fiber prepregs e manaʻomia, o le tau o mea mata o le mea muamua lea e mafaufau i ai, ma carbon fiber Ona o le gaosiga o mea mata e faigata, o le tau o mea mata o le a tutusa le taugata.Afai o latou o ni mea mataʻutia maualuga, o le tau o le a sili atu ona taugata.E le gata i lea, o le tau o oloa faaulufale mai carbon fiber prepregs mai fafo o le a maualuga atu foi nai lo tau i totonu o le atunuu.maualuga.

2. Le tele o le laupapa fiber carbon.O le tele o le lapopoa o le carbon fiber board, o le maualuga foi lea o mea fa'aoga talafeagai.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mafiafia o le mafiafia, o le tele foʻi o faʻasologa o le carbon fiber prepreg e manaʻomia.Afai e tele atu, o le a sili atu le umi o oloa fiber carbon ma o le a maualuga atu le tau o tagata faigaluega, lea o le a oʻo atu ai foi i le gaosiga maualuga o le carbon fiber plate, aua o le sili atu ona faigata o le gaosia o le carbon fiber plates, o le tau fetaui o le a sili atu le maualuga. .

3. O le a le tulaga o le gaosiga o le ipu?Afai e sili atu le gaosiga o ipu, o le tau tutusa o le a maualuga atu.Ona e aofia ai le faagasologa, o le taimi faigaluega e manaʻomia o le a umi, ma o le tau o le a maualuga., o le mea lea i le taimi o le faʻatalanoaga o tagata faʻatau, o le a tatou vaʻavaʻai muamua i ata o le ipu a le tagata faʻatau, o lona uiga, ia malamalama i le faʻaogaina o tulaga o le carbon fiber plate, ina ia iloa ai le tele o galuega e manaʻomia, ona faia lea o se faʻatatau. upusii.

O mea ia e talafeagai e uiga i le fuafuaina o tau o laupapa fiber carbon.Pe a faʻatau laupapa fiber carbon, e tatau ona e filifilia le maualuga o le gaosiga o oloa gaosi oloa, aua e mafai ona faʻamautinoa o le oloa atoa o laupapa fiber carbon e maualuga le saʻo ma lelei le faʻatinoga o oloa.O le lelei o le ipu carbon fiber atoa e faʻamaonia.

O matou o se gaosiga faʻapitoa i le gaosiga o oloa carbon fiber.E sefulu tausaga o matou poto masani i le fanua o alava carbon.O loʻo matou galulue i le gaosiga ma le faʻaogaina o oloa a le carbon fiber.O loʻo i ai a matou mea faʻapipiʻi atoatoa ma masini faʻapipiʻi atoatoa, ma e mafai ona faʻamaeʻaina le gaosiga o ituaiga eseese o oloa carbon fiber., gaosiga fa'apitoa e tusa ai ma ata.O oloa a le carbon fiber board ua gaosia o lo'o fa'aulufale atu fo'i i le tele o alamanuia ma maua ai le fa'aaloalogia ma le fa'afetai autasi.


Taimi meli: Oke-08-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou