Tete'e vai ma tete'e tau o filo kaponi composites

I totonu o le siosiomaga faalenatura, e tele faʻamalosiaga mo mea e pala, e pei o le ea, vevela, susu, salinity, radiation, ma isi. lavea i se auala atoa., o ai e mafai ona onosaia, po o ai lava le fetu o taeao i mea.

1. Suavai tetee: Carbon fiber composite meafaitino o loʻo i totonu o se siosiomaga maualuga-sūsū, ma o le mea autu o le corrosion teteʻe o le vai.O le si'osi'omaga o le vai i'inei e aofia ai vai timu, suasami ma suasami.O le vai o le a mafua ai ona fulafula le matrix resin i totonu o mea tuʻufaʻatasia, ma o le a mafua ai foʻi le faʻalavelave i totonu i luga o le fesoʻotaʻiga i le va o le fiber ma le matrix, faʻavaivaia le sootaga i le va o le alava ma le matrix.E sili atu mea fa'apipi'i alava kaponi i lea tulaga.

2. Tau tetee: I totonu o le siosiomaga faalenatura i fafo o carbon fiber composite mea, o mea o le corrosion teteʻe o mea eseese tau, e pei o le la, okesene, susu ma isi.O mea tau le tau e mafua ai mea faʻapipiʻi i tausaga mai totonu, faʻaitiitia ai le tumau atoa.A lelei le tulaga i luga o le carbon fiber composite oloa, e mafai ona tetee atu i nei mea tau le lelei ma faaumiumi le ola tautua.

O mea o lo'o i luga o mea e uiga i le vai ma le tau tetee o mea fa'apipi'i fibre carbon fa'afeiloa'i atu ia te oe.Afai e te le iloa se mea e uiga i ai, faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi la matou upega tafaʻilagi, ma o le a iai a matou polofesa e faʻamatala atu ia te oe.


Taimi meli: Apr-11-2023

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou