Aisea ua maualuga ai le tau o le alava carbon?E fa'afefea ona pasia e le maketi i lalo le "faletupe"?

Aisea ua maualuga ai le tau o le alava carbon?

  1. O loʻo faʻatupulaia le manaʻoga maketi i aso taʻitasi.
    1. O faʻamatalaga faʻamatalaga, o le tuputupu aʻe o le a tumau pea i le 17 pasene mo Saina maketi manaʻomia o le carbon fiber i le lumanaʻi.
    2. Se'i vagana ai le fa'aoga i le malosi o le matagi ma le va'alele, o le alava kaponi e maualuga lona tulaga i totonu o le fale.
  2. O lo'o i ai se suiga tele i le maketi o le lalolagi mo meafaitino ma mea fa'atau.O le si'itia o le tau o mea mata'utia o le alava kaponi muamua e maua ai le si'itia o tau mo le gaosiga muamua.Ma o le le lava o pusa o le lalolagi e aumaia ai foi le siitaga o tau mo logistics o carbon fiber.
  3. O le le paleni i le va o le sapalai ma le manaʻoga o loʻo faʻateleina ai le siʻitia o le tau o le alava kaponi.

E fa'afefea ona pasia e le maketi i lalo le "faletupe"?

  1. E manaʻomia e le atinaʻe le faʻaleleia o fesoʻotaʻiga ma tagata faʻatau, suia le mafaufau i le "lelei muamua" nai lo le "tau maualalo muamua".I lalo o tulaga o le faʻamalosi maualuga maualuga, faʻaauau le fetuunaiga lelei o tau.
  2. E manaʻomia e le atinaʻe le taulaʻi i le fua faʻatatau o le gaosiga o le fiber carbon, ona faʻaleleia lea o le faʻaogaina o fua faatatau o le tagata lava ia.
  3. Faʻaleleia le atinaʻeina o oloa tekonolosi talosaga, ona tuʻuina atu lea o le malosi fou mo le atinaʻeina o alamanuia.

Taimi meli: Aukuso-24-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou